Over ChatHelden.nl

ChatHelden beantwoordt chats op jouw website/webshop. Als je zelf geen tijd hebt om dagelijks de chat te beantwoorden is dit toch dé mogelijkheid om een chatfunctie op je website te hebben. Dat is het voordeel van Live chat uitbesteden.
Wij doen al sinds 2007 bijna alles op het gebied van online marketing. Wij hebben verstand van het werven van klanten via internet: We bouwen resultaatgerichte websites en webshops We zijn steengoed in zoekmachine-optimalisatie We beheren rendabele Google Ads (voorheen AdWords) campagnes We bieden tophosting voor WordPress websites We beheren en onderhouden WordPress websites (technisch en inhoudelijk)

Wat is een live chat service op je website? Een online klantenservice op je eigen site van ChatHelden.nl.

Over het rendement

Het antwoord op deze vraag vind je in de tarieven-sectie van deze website.
De maandelijkse kosten bestaan uit 2 delen: de vaste maandelijkse kosten van het abonnement (deze zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest) en de extra kosten van € 6,25 per chat (totaal hiervan is uiteraard afhankelijk van het aantal chats). Rekenvoorbeeld: je kiest het standaardpakket van € 89,- per maand we beantwoorden 5 chats, dat is 5 x € 6,25 = € 31,50 totale kosten voor deze maand zijn € 120,50
Ja, naast de maandelijkse kosten is er een eenmalig opstarttarief. Afhankelijk van de grootte van de campagne is dit € 399,-. Dit is voor het installeren en configureren van de software en voor het opstellen van het script wat onze operators handvatten moet bieden bij het beantwoorden van vragen over jouw producten en/of diensten.
Ja, bij de prijs van Responso is het gebruik van de chatsoftware inbegrepen.
Facturatie en betaling geschiedt maandelijks vooraf.
Als het gaat om lead-generatie dan bestaat er geen duur of goedkoop. Het enige wat telt is of het rendabel is. De kosten per extra lead die door Live Chat worden gegenereerd zijn voor veel dienstverleners gemiddeld lager dan andere manieren van leadgeneratie.

Over Live Chat

Live Chat is een venster op jouw website (rechts onder in beeld) waarin bezoekers in realtime kunnen chatten met een “medewerker” van jouw bedrijf. Bij ChatHelden.nl spelen wij de rol van die medewerker op het moment dat een bezoeker van jouw website een vraag stelt via de chat. Een online klantenservice!
Bezoekers zijn steeds ongeduldiger en willen meteen antwoord op vragen. Die antwoorden kun je met Live Chat bieden. Bovendien kun je op deze manier achter contactgegevens van de bezoeker komen zodat je later zelf contact kunt leggen om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen of een verkoop af te ronden.
Voor zowat elke type bedrijf, product of dienstverlening is Live Chat rendabel in te zetten. Een lijst met voorbeelden van branches waarvoor wij werken vind je in de "voor wie doen wij dit?" sectie van deze website. Als je twijfelt of ChatHelden.nl voor jouw bedrijf geschikt is, neem dan gewoon contact met ons op voor meer informatie.
Nee, juist niet. We gaan pro-actief de bezoeker uitdagen om vragen te stellen. Op deze manier kan het generen van het aantal leads via je je website wel verdriedubbelen.
Zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 seconden.
Na aanmelding gaan we een script opstellen voor jouw website, zodat onze operators handvatten hebben om antwoorden te kunnen geven op vragen. Om dit script op te kunnen stellen vragen we je een vragenlijst in te vullen. We bespreken voor we aan de slag gaan wat we moeten doen in verschillende scenarios.
Dat kan voorkomen, maar dat is helemaal niet erg. We kunnen bijvoorbeeld voorstellen om de vraag te noteren en voor het beantwoorden ervan binnen een dag een expert telefonisch contact op te laten nemen. Als we dan contactgegevens krijgen van de bezoeker dan is de dat ook een lead. We gaan in ieder geval voor we aan de slag gaan voor jouw bedrijf met je bespreken wat wij moeten doen of vragen in dit soort scenarios.
Nee, wij bemannen de Live Chat van jouw bedrijf en handelen alle chats af.
Meteen. Direct na afloop van elk chatgesprek wordt het gesprek naar je gemaild.

Over praktische zaken

Nee. Onze software hoeft niet geïnstalleerd te worden. Er moeten slechts een paar regels code in je website geplakt worden (met “plakken” bedoelen wij ook echt “plakken” zoals in “kopiëren en plakken”), waardoor onze software aan jouw website wordt gekoppeld. Je kunt dit zelf doen of aan je webbouwer vragen dit voor je te doen. Wij verstrekken de code en duidelijke instructies. Als je geen webbouwer hebt en je hebt niet het vertrouwen dit zelf te kunnen doen, dan kunnen wij dit voor je doen.
Na aanmelding gaan we een script opstellen voor jouw website, zodat onze operators handvatten hebben om antwoorden te kunnen geven op vragen. Om dit script op te kunnen stellen vragen we je een vragenlijst in te vullen. Nadat wij deze ingevulde vragenlijst terug hebben ontvangen kan de service binnen 5 werkdagen van start gaan.

Werk samen met helden!