Online klantenservice

Online klantenservice van ChatHelden.nl

De hedendaagse klant en websitebezoeker kunnen we vandaag de dag gerust omschrijven als kritisch. Klanten en websitebezoekers stellen hoge eisen aan producten, diensten en gebruiksvriendelijkheid. Bovendien willen zij snel een antwoord op hun vragen. Je kunt dan ook tegenwoordig niet meer zonder een professioneel ingerichte klantenservice. Met een klantenservice die enkel en alleen telefonisch bereikbaar is, doe je niet alleen jezelf tekort, maar zeker ook de bezoekers van jouw website en/of webwinkel. Een online klantenservice is dan ook simpelweg een vereiste om jouw online klanten/bezoekers optimaal van dienst te zijn.


Live chat klantenservice

Live chat klantenservice

Wanneer je kiest voor het inrichten van een online klantenservice, dan kun je niet meer om de live chatfunctie heen. De live chat klantenservice voorziet in de behoefte van jouw (potentiële) klanten en bezoekers. De live chat klantenservice is immers het middel bij uitstek om jouw klanten en bezoekers van een snel en vakkundig antwoord te voorzien. Bovendien kun je via deze weg ook een vraag terug stellen aan de klant of bezoeker. Uit dit contact kun je veel waardevolle info halen die je kunt gebruiken om jouw dienstverlening, service en productaanbod verder te optimaliseren.


Klantenservice uitbesteden

Klantenservice uitbesteden

Het lijkt zo eenvoudig, het te woord staan van klanten. De dagelijkse praktijk wijst echter uit dat lang niet elke medewerker dit aspect beheerst. Dit geldt zeker voor het bedienen van de klant middels een live chatfunctie. Wanneer je deze taak bij een willekeurige medewerker van jouw bedrijf neerlegt, dan is de kans groot dat het rendement van de live chat klantenservice laag is. En hiervoor heb je deze natuurlijk niet geïmplementeerd! Jouw klantenservice uitbesteden klinkt best eng. Dat begrijpen we bij ChatHelden.nl heel goed. Dit doe je dan ook niet aan zomaar een partij, maar alleen aan een partij die hiervoor alle kennis, ervaring en expertise voor in huis heeft. ChatHelden.nl is deze partij en laat jou graag zien en ervaren dat jouw klantenservice uitbesteden veel voordelen brengt. Denk hierbij aan onder andere:

• Alle technische kennis aanwezig
• Optimale bereikbaarheid
• Voordelig
• Meer omzet
• Hogere klanttevredenheid
• Meer interactie met websitebezoeker en klant
• Hogere conversie, minder ‘weg klikken’


Liveagent

Liveagent

Er zijn bedrijven die ervoor kiezen om een zogenaamde chatbot in te zetten voor het live chatten met hun klanten. De werking van deze chatbots is vaak beperkt. Zij verwijzen in de meeste gevallen slechts door naar de FAQ op de website of naar een bepaald artikel. Dit is echter lang niet altijd waar de klant naar op zoek is of naar vraagt. Een live chat klantenservice die bemant is door een liveagent is vele malen effectiever. De liveagent geeft een veel specifiekere reactie naar jouw klant/bezoeker en dit zie je absoluut terug in de resultaten.


Klantenservice uitbesteden webshop

Klantenservice uitbesteden webshop

Vrijwel elke webwinkel heeft te maken met een behoorlijke concurrentie. Natuurlijk doe je er alles aan om zo hoog mogelijk te ranken in de zoekresultaten van de grote zoekmachines. SEO (zoekmachineoptimalisatie) is belangrijk middel om veel bezoekers naar jouw webwinkel te genereren. Maar daarmee ben je er natuurlijk nog niet! Want wat heeft SEO uiteindelijk voor nut als deze goede vindbaarheid niet omgezet wordt in verkopen? Een live chat klantenservice, geïmplementeerd in jouw webwinkel, draagt zeker bij tot een hogere omzet en een hogere conversie. Ook hier geldt dat deze live chat service wel professioneel ingericht en bemand moet zijn. Ook met betrekking tot de online klantenservice van webwinkels heeft ChatHelden.nl ruime ervaring. Jouw klantenservice uitbesteden webshop aan ChatHelden.nl betekent niet alleen optimaal rendement halen uit jouw klantenservice online, maar betekent ook dat jij je bezig kunt houden met die dingen waar jij goed in bent, namelijk ondernemen.


managed live chat

ChatHelden.nl, voor managed live chat en meer!

ChatHelden.nl is onderdeel van Lion Internet. Wij weten ons als geen ander weet te verplaatsen in de hedendaagse gebruiker van internet. Wij hebben je een breed scala aan diensten te bieden, waar een live chat klantenservice een belangrijk onderdeel van is. Naast het verzorgen van jouw online klantenservice hebben wij ook een zeer ruime ervaring met betrekking tot SEO. Combineer de online chatmogelijkheden van ChatHelden.nl met onze SEO diensten. Zo zorg je goed voor de bezoekers en klanten van jouw website en weten zij jou ook gemakkelijk en goed te vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij ook jou kunnen bieden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!