Zie ons gerust als een onderdeel van jouw bedrijf/organisatie. Als we de live chat conversatie voor jou uitvoeren, zijn we op dat moment jouw werknemer. Vanuit deze rol kunnen wij jouw websitebezoekers zo goed mogelijk helpen en jouw bedrijf/organisatie het beste ondersteunen.


Onze live chatoperators/agents hebben veel ervaring opgedaan in de live chatwereld. De missie van onze helden is het leveren van uitstekende online klantenservice en het converteren van website bezoekers naar leads, aanvragen, orders of een bezoek naar jouw bedrijf/organisatie.


De grote letters van ChatHelden.nl

We zijn een transparant bedrijf. We willen je graag van te voeren erop attenderen dat het te allen tijde in jouw belang is om ons op de hoogte te houden van grote marketing en/of reclamecampagnes, zodat wij het aantal live chatoperators/agents kunnen afstemmen op het te verwachten websiteverkeer. We kunnen alleen de gegarandeerde reactietijd/responstijd en uptime aan onze opdrachtgevers/klanten bieden die ons minstens 7 dagen van tevoren op de hoogte stellen van deze marketing en/of reclamecampagnes. We hopen op jouw begrip hiervoor.

Alle bedragen zijn exclusief BTW. Onze abonnementen worden vooruit gefactureerd. Overige kosten, zoals additionele (waar van toepassing, leads) en conversaties, worden per maand achteraf gefactureerd.


Overige diensten van ChatHelden.nl

ChatHelden.nl is onderdeel van Lion Internet. Wij weten ons (als online internet marketeers) als geen ander weet te verplaatsen in de hedendaagse gebruiker van internet. Wij hebben je een breed scala aan diensten te bieden, waar een live chat klantenservice een zeer belangrijk onderdeel van kan zijn. Naast het verzorgen van jouw live online klantenservice hebben wij ook een zeer ruime ervaring met betrekking tot SEO. Combineer de online chatmogelijkheden van ChatHelden.nl met onze SEO diensten. Zo zorg je goed voor de bezoekers en klanten van jouw website en weten zij jou ook gemakkelijk en goed te vinden.

Heb je nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem met ons contact op.


ChatHelden.nl is onderdeel van Lion Internet
KvK 59774436

Kantoor en postadres:
Mercuriusweg 27
2741 TB Waddinxveen
Telefoonnummer: 084-870 33 76