Wij verdienen onszelf terug! Daag ons uit


[easy-pricing-table id=”1430″]


Wat is een live chat service op je website? Een online klantenservice op je eigen site van ChatHelden.nl.
Tarieven live chat service

Tarieven live chat service

ChatHelden.nl hanteert verschillende tarieven met betrekking het uitbesteden van jouw online klantenservice middels managed live chat. Deze tarieven hebben we ondergebracht in een drietal pakketten, te weten:

• Instapper
• Gevorderd
• Professional

Buiten deze drie pakketten om is het vanzelfsprekend ook mogelijk om maatwerk bij ons af te nemen. Je begrijpt dat het niet mogelijk is om hier vooraf een prijs aan te koppelen. Natuurlijk brengen we graag een offerte uit, waarin jouw wensen en onze mogelijkheden samenkomen.


Het Starterspakket

Het Starterspakket

Het Starterspakket is met name interessant voor jou als je weet dat jouw doelgroep relatief weinig gebruik zal maken van een live chat service. Om de bezoekers, die dit wel van jou verlangen, tegemoet te komen, is dit pakket ideaal. De kosten zijn relatief laag en wanneer blijkt dat er toch meer gebruik wordt van de online chatfunctie, dan kunnen we dit pakket snel een eenvoudig voor je upgraden naar één van de andere pakketten.


Lead gevorderde pakket

Lead gevorderde pakket

Het gevorderde pakket is een iets duurder pakket, maar biedt ook meer mogelijkheden. Dit pakket geeft je bijvoorbeeld inzicht in een aantal belangrijke data. Zo worden er onder andere statistieken bijgehouden (standaard in iedere pakket) met betrekking tot het aantal afgenomen live chats. Hierdoor kan er snel en gemakkelijk bijgestuurd worden, wanneer dit noodzakelijk is.


Professional pakket

Professional pakket

Het Professional pakket is bedoeld voor de websites en webwinkels die zeer veel bezoekers te verwerken krijgen. Optimale bereikbaarheid zonder wachttijden is slechts één van de voordelen van het Professional pakket. Wanneer de praktijk uitwijst dat zelfs dit uitgebreide pakket niet dekkend is, dan is het verstandig om te kiezen voor het maatwerk dat we kunnen bieden.


Maatwerk online chat service

Maatwerk

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij heel specifieke eisen stelt aan de inrichting van jouw online klantenservice. Wij denken hierin vanzelfsprekend graag met je mee. Dit doen we altijd in praktisch haalbare oplossingen.

Er zijn veel verschillende vormen van klantenservice en natuurlijk bepaal je zelf welke vorm je kiest. Voor wat betreft het inrichten van een live chat service heb je anno nu eigenlijk geen keuze meer. Wil je jouw bezoekers/klanten echt goed van dienst zijn, dan is een online klantenservice voorzien van managed live chat een absolute must! Wacht niet langer en blijf de concurrentie voor door ook te kiezen voor de online klantenservice van ChatHelden.nl.

voor meer informatie over onze tarieven verwijzen wij je door naar de FAQ pagina op deze website